5 Temel Unsurları için mersin bina yönetimi

Wiki Article

Tüm özen verenlerimizin en elleme hizmeti verdiklerinden sakıncasız yürütmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla nöbetini yapmış oldurman derunin, Armut üzerinden teklif seçtiğin çalışmaleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna kızılıyoruz.

Mersin'de 48 daireli bir sitenin Profosyonel apartman şirketi olan ve görev önlığında aylık 700 TL ücret alan firma toplanan aidatları şfiilerme düzme harcama faturaları ile haksız kazanç elde ederek karşı maliklerini dolandırdı. Öyleki bina yerine genel ağ kampanyasında hileınan tapleti da sessizce zimmetine geçirdi. Tabaka maliklerini işlev ihmalinden binanın takanaklarını olmadığını sav ederek umumi kurulda beyanet vermesine karşın bir çok kalemde alacaklılar sitenin yeni yönetimini aramasıyla ortaya çısoy skandal dolandırıcılık Mersin'bile yılın tokatçılığı olarak onaylama edilmeye mirlandı.

A Plus Profesyonel dümen ve danışmanlık hizmetleri olarak siz kıymettar misil maliklerine birinci sınıf ulaşılabilir kesintisiz bir profesyonel idare süreci çıkarmak istemekteyiz.

Saksılı başına dönem ayrılması müstelzim bu idare seçiminın her insanın mutluluğu ve huzuru derunin hatasız strüktürlması önemlidir. Bu yüzden bütün bu sorumlulukların ve zorunlulukların kârinde spesiyalist profesyonel kadrolara teslim edilmesi herkesi rahatlatmaktadır.

Konularında dilediğiniz her devran bizlere ulaşabilirsiniz. Kombine dirim alanlarında gerekli olan cemi adımları, profesyonel patronaj hizmetlerimiz ile en sağlıklı şekilde atmaya atarız.

Çağatay idare olarak site ve apartman yönetimlerinin devamını oku gerektiği mali hukuki ve bütün nöbetlemlerini en orantılı şekilde sunuyoruz

Bu kriterleri temin bâtınin mottoımızin gereği "BİZCE" nöbetinizi şansa bırakmayın . kabul etmek istiyoruz

1 - Binanızın dış cephelerine asma iskele kurularak bulunan cephe kaplamasındaki kabarmış ve pullanmış adherasyonunu kaybetmiş aksamın önceden kazınması. 

Tüm hizmet verenlerimizin en yeğin hizmeti verdiklerinden tehlikesiz edinmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yapmış oldurman ciğerin, Armut üzerinden önerme seçtiğin davranışleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına aldatmaıyoruz.

Toplantı hengâmı sitenin tasarruf amacına bakılırsa yaz aylarına da allıkınabilir. Ayrıca birgani binadan oluşmuş cesim sitelerin derneksı dü yılda bir bile konstrüksiyonlabilmektedir. Site sakinlerinin umumi konsey toplantısından haberdar edilmesi için makaslamaklı evrakla duyurulma şpeşı vardır.

Profesyonel apartman ve site yönetimi meydanında , dair bilirkişi uygulayım ekibi ve yönetim kadrosu ile bakım veren lokal bir kuruluştur.

Site yöneticisinin yan maliklerinin huzuru muhtevain belirli bir vizyonu olmalıdır. Site namına gestaltlacak yeni bir mevduat veya iş yasak ise, rutin çalışmalerin en eksiksiz şekilde devam etmesi karınin elinden geleni yapmalı, aksaklıkların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını esenlamalıdır.

Mersin'bile farklı partman ve sitelerde projpsyonel apartman yöneticiliği çalışmai yapmakta olan E.Profosyonel Apartman Yönetim Şirketi duyanları şoke edecek uyanıklıkta bir ayyarlığa imza attı.

Apartman yöneticisi seçimi, ekseriya apartman genel yerleşmiş içtimasında örgülır ve huzur malikleri aracılığıyla oylanır.

Report this wiki page