mersin apartman ve site yöneticiliği - Genel Bakış

Wiki Article

Tüm hizmet verenlerimizin en elleme hizmeti verdiklerinden emniyetli geçmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla nöbetini yapmış oldurman bağırsakin, Armut üzerinden teklif seçtiğin aksiyonleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına aldatmaıyoruz.

Toplantı Birleştirme Geçirmek: Bülten umumi kurul derneklarını örgütlü eylemek ve zaruri ruzname maddelerini belirlemek.

Profesyonel Site Ve Bina Yönetimi Mersin bile profesyonel site yöneticiliği ve bina yöneticiliği düzlükında iş veren kurumsal bir şirket.

Konularında dilediğiniz her ahit bizlere ulaşabilirsiniz. Kombine ömür alanlarında gerekli olan cümle adımları, profesyonel yönetim hizmetlerimiz ile en kazançlı şekilde atmaya atarız.

Apartman ve Site sakinlerimizin emniyetliği ve memnuniyeti önceliğimizdir. Hedefimiz sizlere sunduğumuz yüce standartlı ve kaliteli hizmetimiz ile şeffaf bir idare anlayışıyla siz muteber sakinlerimizle çallıkışmaktır.

Çağatay idare olarak site ve apartman yönetimlerinin gerektiği mali hukuki ve bütün alışverişlemlerini en akla daha fazla bilgi yatkın şekilde sunuyoruz

Birkaç blok ve elan fazlası şeklindeki binalardan oluşan sitelerde site yönetimi defa maliklerini dü yılda bir içtimaya çağırabilir. Buradaki fayda oldukça çok kişinin iştirakını tedariklemek ve kararları çoğunluğun pekldığı bir kurulda onaylatmaktır.

Bir insan siteye veya apartmana menajer atanmasını istiyorsa sav ricaçesi yazması gerekir. Bu iradeçenin sol en üst kısmına yerleşme yeri olan Barış Hukuk Hakimliğine yazarak muratçenin saksılığını atmalıdır.

Kesinleeğlenceli işletme projeleri veya misil malikleri kurulunun pres giderleri ile dayalı kararları,icra ve iflas kanununun 68.maddesinin 1.fıkrasında belirtilen belgelerden sayılır.

Binanın kalorifer kulaklıını yakmak,yerinde ısıyı temin etmek.Kalorifer yakıtını kalorifer dairesine aktarmak ve gerektikçe kazan temizliği eylemek. 

öneri aldığımız şirketler beyninde sizin teklifiniz en mütenasip olanlar beyninde. Genel kurulda husus içtihatulecek olup sonucuna bakarak hüküm vereceğiz.

Mersin bevvaplık ve hareketli bevvaplık temini sağlayıcı şirket, sizlere apartmanınıza gelip görevlerini yapmış olduktan sonrasında revan kapıcı çallıkışanlamış olur sağlıyor.

İşveren tatbikatçıdan renklerin kendi aralarında veya farklı kimyasallarla karıştırılmalarını isteyemez. 

19 - Kapıcı kalorifer dairesinden ve kendisine zimmetle doğrulama edilen cihaz ve edavattan mesuliyetli olup kendisine verilen tüketme malzemelerini titiz bir şekilde kullanmakla mükelleftir.Bunlara ayan bir dikkatsizliği neticesinde hüsran verdiği takdirde dokunca ödetilir. 

Report this wiki page